5.08.2017 г., 13:30 ч.

Среща 

  Поезия » Друга
458 0 1

Срещнах съдбата.

Красива, дръзка,

с детска усмивка.

Плени ме,

обзе ме.

Съдба. Приех я

и тя ме целуна

със топла, щастлива

и нейна целувка.

Приех я

и тя ме прегърна

със нежна и женска прегръдка.

Приех я

и чакам.

съдбата със име... жена.

© Асен Всички права запазени

Моля Полски език

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??