3 mar 2007, 11:24

Среща 

  Poesía
747 0 1
Тази вечер видях един непознат.
Беше съвсем обикновен -
                       като всички.
Учудих се,
        защото той ми каза:
"Не се страхувай от бурите.
Аз ти вярвам."
И отмина.
Но между дланите ми
бе поникнало цвете.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мъничко подкрепа, една мила дума са в състояние да направят чудеса.
    Поздрави, Нели!!!
Propuestas
: ??:??