4 dic 2007, 11:20

Среща след години 

  Poesía
1489 0 3

И ето, ти стоиш пред

мен след тригодишната раздяла.

И огън има във очите ти,

и обич има във ръцете ти,

и слънце грее в твоята усмивка.

 

А колко пъти тази среща

съм видяла. В нощи неспокойни,

в своето съзнание. Да,

точно там.

 

Сега те гледам и

не ща да се наситя.

Ти си толкоз променен.

Но обичта ми,

тя е същата.

 

Утре ти ще си отидеш.

Кога ли ще се видим пак?

Не зная. Но сега,

точно в този миг,

в безмълвната прегръдка

ръцете си сме сплели.

И душите ни ликуващи,

песен за обичта напяват.

 

 

Никога не казвай сбогом!...

Моля те, не казвай

сбогом!

© Деница Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??