Съдбата не ме попита дали съм готова,
а прати те смело да крачиш към мен,
но аз ще взимам по малко от теб, ти си отрова
с теб се чувствам жива всеки нов ден.
Като в приказка случи се всичко,
срещнах те точно, когато ми трябваше,
но ме спира нещо само едничко...
някой друг допреди малко от сърцето ми взимаше.
Ти ме правиш щастлива - нека живеем сега,
искам всичко - и добро, и лошо с теб да деля.
Един общ живот с тебе до края,
нека разберем какво им е на ангелите горе в рая.
15.03.2009
09:54 ч
© Надежда Todos los derechos reservados