21 feb 2017, 11:15

Сриване на пясъчни кули 

  Poesía
260 0 0

От десетките ти "обичам те"
запомних само онова "не ми харесваш чак толкова".

От стотиците "ти си единствената"
чух само "обичам разнообразието и разнопосочието".

От хилядите пъти "намерих"
до мен достигна единствена болката.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??