21.02.2017 г., 11:15 ч.

Сриване на пясъчни кули 

  Поезия
256 0 0

От десетките ти "обичам те"
запомних само онова "не ми харесваш чак толкова".

От стотиците "ти си единствената"
чух само "обичам разнообразието и разнопосочието".

От хилядите пъти "намерих"
до мен достигна единствена болката.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??