8 ene 2014, 13:28

Срок на годност 

  Poesía » De amor
652 0 0

Срок на годност

 

Любовта, казват, трае три години,

и за теб ли е така, кажи ми,

и твойта любов ли е печатана

с клеймо за годност само три години?

 

Може би във този свят човеците

не са един за друг незаменими,

любовта им силна, малотрайна е -

изхабява се за три години ...

 

Не, не е възможно да е истина,

защото аз все още те обичам!

Ти вярваш ли, така че е орисана

любовта да трае само три години?

 


 

© АсЛана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??