26 nov 2009, 0:41

Сряда 

  Poesía
896 0 7

 


Денят е сряда.
Слънчево добър
и носталгичен
в безсмислието
на съдбовните въпроси.
Не ги задавам.
Живея в свят
на риторичност,
където всеки
си избира кръста
и го носи.
Бърза времето.
Нарамило съдбите ни
в дисаги,
с презумпция
за висше предопределение.
Банална сряда.
Латентно сива.
Без послание.
Без смисъл.
Без сърце.

... студено е и пусто.

 


© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??