3 mar 2008, 16:27

Стар приятел 

  Poesía » Otra
908 0 4
Бяхме приятели добри -
ръка в труден момент подаваше ми ти.
Гледаше ме с кафявите си очи.
Сякаш ми шепнеше - силна бъди!

Отминаваха годините една по една -
твоята малка приятелка порастна,
превърна се в красива жена,
а ти поиска от нея плътта!

На рамото ти плака толкова дни,
а днес предал си я и боли!
Обект на страстта ти е тя сега,
а къде остана приятелството с пъстрата дъга?!

© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??