11 nov 2010, 11:38

Стара истина - ново начало 

  Poesía » Filosófica
807 0 1

 

                      СТАРА ИСТИНА – НОВО НАЧАЛО


Разтопих се от чакане,
от търсене,
от налучкване...
Все ново начало,
все пречупена любов.
И потънала
до кръста във цялото,
търся теб
- странния,
или твоя зов!

Изиграната бедност
ме направи богата
на надежди.
О, боже...
на напразни мечти.
И ето ме пак тук,
и пак съм си цяла,
изподрана...
сърдита
от лъжливи искри.

Простудих се от търсене,
ледено
-скучна визита
на отминали страсти
и вечна любов.
Тя е сигурно стара,
измислена...
Или просто романът
е все още нов.

Стара истина
-
н
ово начало.
Списък от чакащи
за глътка надежда.
А пък аз съм си същата
и отново...
там някъде.
Само
 че моята спирка
сама се поврежда!

© Събина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??