30 sept 2008, 7:23

Старата лозница 

  Poesía » De amor
507 0 2

Помниш ли, мили, старата лозница,

приютила ни във пролетен ден.

Душата ми, на любовта пленница,

призна ти обичта, стаена в мен.

 

Ти ме помилва със поглед гальовен,

докосна ме нежно със топла длан

и във образа ти,  мил и чаровен,

изгря зората на любовен плам.

 

Пак  сме двама под старата лозница,

преплели сме пак ръка във ръка,

но и тя е вече  с оредели листи,

а ние със снежинки бели на чела...

© Мадлен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??