13 feb 2005, 15:09

Старата любов 

  Poesía
1287 0 3
Старата любов не се забравя.
Болката не лесно отшумява.
Само споменът накрая
lсе непрогонен той остава.

Старата любов дълбоки чувства буди
и рани стари тя разтваря.
Прегръща и обгръща те в заблуди
и врати и пътища пред теб затваря.

Старата любов е страшен враг
И много често Тя те наранява.
Има я на всеки праг,
не лесно тя те изоставя .

© Супа Дупа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??