Feb 13, 2005, 3:09 PM

Старата любов 

  Poetry
1286 0 3
Старата любов не се забравя.
Болката не лесно отшумява.
Само споменът накрая
lсе непрогонен той остава.

Старата любов дълбоки чувства буди
и рани стари тя разтваря.
Прегръща и обгръща те в заблуди
и врати и пътища пред теб затваря.

Старата любов е страшен враг
И много често Тя те наранява.
Има я на всеки праг,
не лесно тя те изоставя .

© Супа Дупа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??