27 jun 2024, 13:40

Стени 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
311 0 0

В тази стая тиха, с възглавница до мен,
затворен в мислите, но усмихвам се на ден.
Фалшива усмивка, на сила я нося,
колкото повече се смея, толкова болка в сърцето.

 

Клоунът винаги е тъжен, но никой не знае,
колко струва истинското щастие, колко го желая.
Радвам се на щастието на приятелите свои,
но в самота потъвам, сред стените неми.

 

Болката е тиха, но в мен крещи,
самотен и болен, в тъмнината тя блести.
Тези стени ме разбират най-добре,
в тяхната мълчаливост намирам утеха.

 

Зная цената на щастието истинско и бляскаво,
но в тази стая, с усмивка фалшива,
Тъгата е мой спътник, болката - другар.
само стените ме разбират, те са моят свят.

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??