17 jul 2008, 11:39

Степен вълк 

  Poesía
930 0 24


Не ми понесе стадото.
Избягах.
И дълго скитах
сред бизонови треви и грама.
От жажда изнурен,
в Луната поглед впивах.
Виех.
Със бездната у мен.
Неутешимо.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??