Jul 17, 2008, 11:39 AM

Степен вълк 

  Poetry
932 0 24


Не ми понесе стадото.
Избягах.
И дълго скитах
сред бизонови треви и грама.
От жажда изнурен,
в Луната поглед впивах.
Виех.
Със бездната у мен.
Неутешимо.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??