Белите му пръсти снежни,
толкова са нежни....
докоснат ли ме, вече зная...
че на любов ще си играем!
И се влюбвам бавно, бавно...
изгаряйки от нежността му...
Иска ми се той до мен да е,
вечно да ме гушка...
без далече да го пускам!
Да ми нашепва с чисти думи
за любовта, горяла помежду ни!
© Катерина Котева Todos los derechos reservados