15 мар. 2011 г., 19:13

Стих за любовта! 

  Поэзия » Любовная
505 0 0

Белите му пръсти снежни,

толкова са нежни....

докоснат ли ме, вече зная...

че на любов ще си играем!

 

И се влюбвам бавно, бавно...

изгаряйки от нежността му...

 

Иска ми се той до мен да е,

вечно да ме гушка...

без далече да го пускам!

 

Да ми нашепва с чисти думи

за любовта, горяла помежду ни!

 

 

© Катерина Котева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??