27 dic 2006, 1:17

стихчета 

  Poesía
943 0 4
безшумна суматоха,
а мислите в главата ми
            играят на прескочи кобила

            **********

Чакайки завръщането си при теб
времето тече като мокър пясък
през пръстите на стисната в юмрук ръка

            **********

сграбчвам секундата
в очакване да изтекат
четирите месеца на изпитание

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??