Dec 27, 2006, 1:17 AM

стихчета 

  Poetry
950 0 4
безшумна суматоха,
а мислите в главата ми
            играят на прескочи кобила

            **********

Чакайки завръщането си при теб
времето тече като мокър пясък
през пръстите на стисната в юмрук ръка

            **********

сграбчвам секундата
в очакване да изтекат
четирите месеца на изпитание

© Пролет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??