27 дек. 2006 г., 01:17

стихчета 

  Поэзия
945 0 4
безшумна суматоха,
а мислите в главата ми
            играят на прескочи кобила

            **********

Чакайки завръщането си при теб
времето тече като мокър пясък
през пръстите на стисната в юмрук ръка

            **********

сграбчвам секундата
в очакване да изтекат
четирите месеца на изпитание

© Пролет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??