22 oct 2016, 12:50  

Стихийна 

  Poesía » Otra
588 0 0

В този дъждовен октомврийски ден,
пак към бледия лист посягам,
пиша, не защото денят ми е сив…
реших – ще бъда стихийното момиче,
следи ще оставям след себе си,
които времето не може да заличи,
колкото и да боли!

© Есра Ридван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??