15 feb 2014, 19:55

Стихийно 

  Poesía » De amor
456 0 1

на Павел Николов


Търсих те дълго! Ако знаеш колко
дълго преброждах земята!
Въпреки всички години на болка, 
още съм слънчево лято. 

Още съм трепет и още съм първа,
щом ще се вярва на всичко. 
Чувствата още внезапно изтървам
и съм наивно момиче. 

Още съм бяла и чиста, почтена
и съм по детски невинна.
Хайде, ела и мен нежно поемай
с глътки, на шепи… Стихийно!

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??