23 jun 2007, 1:54

Стихове в проза_1 

  Poesía
468 0 1

 

Думата - полесражение, настъпление, отстъпление, лъжа, истина, подлост, огорчение.

Думата - нежност, полъх, усмивка, ласка, лятна сянка.

Дишам някъде на границата между думите, цял живот вървя
по неутралната бразда.

Докога?

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??