Jun 23, 2007, 1:54 AM

Стихове в проза_1 

  Poetry
479 0 1

 

Думата - полесражение, настъпление, отстъпление, лъжа, истина, подлост, огорчение.

Думата - нежност, полъх, усмивка, ласка, лятна сянка.

Дишам някъде на границата между думите, цял живот вървя
по неутралната бразда.

Докога?

© Людмила Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??