23.06.2007 г., 1:54 ч.

Стихове в проза_1 

  Поезия
472 0 1

 

Думата - полесражение, настъпление, отстъпление, лъжа, истина, подлост, огорчение.

Думата - нежност, полъх, усмивка, ласка, лятна сянка.

Дишам някъде на границата между думите, цял живот вървя
по неутралната бразда.

Докога?

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??