Ударих стотака,комплекси големи,
ще тръгна в атака със тежки проблеми.
Ще бягам,ще скачам и преси ще правя,
диети ще спазвам,отказвам и хляба.
Ден,седмица,месец спортувам...гладувам.
Година и вечност на суетата робувам.
И тъжен,и мрачен,унил и намръщен,
продадох се хора,за облика външен.
Накрая успях,свалих килограми,
корема прибрах но някой разбра ли,
че всъщност останах без здраве без тонус,
и само комплекса остана ми в бонус.
© Иван Бонев Todos los derechos reservados