7 окт. 2016 г., 08:52

Сто кила 

  Поэзия » Другая
343 0 1

Ударих стотака,комплекси големи,

ще тръгна в атака със тежки проблеми.

Ще бягам,ще скачам и преси ще правя,

диети ще спазвам,отказвам и хляба.

Ден,седмица,месец спортувам...гладувам.

Година и вечност на суетата робувам.

И тъжен,и мрачен,унил и намръщен,

продадох се хора,за облика външен.

Накрая успях,свалих килограми,

корема прибрах но някой разбра ли,

че всъщност останах без здраве без тонус,

и само комплекса остана ми в бонус.

 

 

© Иван Бонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??