Сто пъти
Изпълнен съм със трепет
от твоето пристигане -
сто пъти
през прозореца поглеждам,
сто пъти
сърцето ми примира
и сякаш разсича го секира...
Чакам от път да се завърнеш,
изпълнена с обичта дълбока,
всички готова да прегърнеш
в прегръдката си силна и широка.
Жадни устни в твоите да впия,
сладостта да усетя на живота,
щастието си не ще да крия,
без да знаеш в себе си ти носиш
смисъла ми на живота!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
Поздрави!