2 jul 2016, 19:27

Столица 

  Poesía » De amor
256 0 0

Твърде силен е стремежът към теб,

стремежът към мен

и моята обич

нямат нищо общо с клетка,

можеш да тръгнеш, когато поискаш.

Знам, че любовта има сто лица,

сто имена,

тя е моята столица.

Любовта закъснява,

чакай още пет минути.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??