2.07.2016 г., 19:27 ч.

Столица 

  Поезия » Любовна
274 0 0

Твърде силен е стремежът към теб,

стремежът към мен

и моята обич

нямат нищо общо с клетка,

можеш да тръгнеш, когато поискаш.

Знам, че любовта има сто лица,

сто имена,

тя е моята столица.

Любовта закъснява,

чакай още пет минути.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??