15 sept 2010, 9:27

Столичанка от Мозамбик 

  Poesía » Civil
553 0 1

Миличко тя се усмихва

Алени бузки пламтят

Прелестно устните свива

Увеселително пак

 

Тихо при мен прислони се

Като бездомно мишле

Още любовно се втрисам 

Още съм с болно сърце

© Константин Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??