15.09.2010 г., 9:27 ч.

Столичанка от Мозамбик 

  Поезия » Гражданска
550 0 1

Миличко тя се усмихва

Алени бузки пламтят

Прелестно устните свива

Увеселително пак

 

Тихо при мен прислони се

Като бездомно мишле

Още любовно се втрисам 

Още съм с болно сърце

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??