17 nov 2017, 13:18

Стояна и Слънце 

  Poesía
372 2 10

- Що не рече, мър' Стояно,

че ша станеш толкоз рано?

Щях да стана преди Слънце,

да напия твои менце!

 

- А бре, Лудо! Бре Зелено!

Не подрипвай подир мене!

Стоянини тайни сал Слънце узнава!

Сал Слънце Стояна познава!

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??