17 нояб. 2017 г., 13:18

Стояна и Слънце 

  Поэзия
367 2 10

- Що не рече, мър' Стояно,

че ша станеш толкоз рано?

Щях да стана преди Слънце,

да напия твои менце!

 

- А бре, Лудо! Бре Зелено!

Не подрипвай подир мене!

Стоянини тайни сал Слънце узнава!

Сал Слънце Стояна познава!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??