24 jun 2007, 10:54

страдание 

  Poesía
613 0 1
Ще страдам безмълвно!
Само сълзи, безшумно
ще се стичат по моето
лице студено!

Душата ми плаче,
за теб,
любов на мечтите,
лъжа, измама нечестна!

За теб живях,
ти беше моят живот,
моята душа,
моята любов!

Не, не идва краят на света,
идва краят на любовта!
тя си отива,
отиваш си и ти!

Студено е,
душата ми скърби,
сама съм,
а теб те няма...

Обичам те, помни,
дори и да боли!
Не ще забравя твойте милувки,
сладките ти целувки
и топлите прегръдки!

Твоят поглед,
влюбен и изгарящ,
ще остане спомен,
вечен, незабравящ!!!

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е вечна,просто не си намерила точният човек!Поздрав и прегръдки!
Propuestas
: ??:??