Jun 24, 2007, 10:54 AM

страдание 

  Poetry
611 0 1
Ще страдам безмълвно!
Само сълзи, безшумно
ще се стичат по моето
лице студено!

Душата ми плаче,
за теб,
любов на мечтите,
лъжа, измама нечестна!

За теб живях,
ти беше моят живот,
моята душа,
моята любов!

Не, не идва краят на света,
идва краят на любовта!
тя си отива,
отиваш си и ти!

Студено е,
душата ми скърби,
сама съм,
а теб те няма...

Обичам те, помни,
дори и да боли!
Не ще забравя твойте милувки,
сладките ти целувки
и топлите прегръдки!

Твоят поглед,
влюбен и изгарящ,
ще остане спомен,
вечен, незабравящ!!!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта е вечна,просто не си намерила точният човек!Поздрав и прегръдки!
Random works
: ??:??