17 dic 2022, 9:27

Страданието изисква самота 

  Poesía » Otra
244 0 1

Страданието изисква самота.

Егоистично те затваря в себе си - 

нехаеш как развива се света, 

но тежестта му цяла е на раменете ти.

Не търси лек, но носи облекчение,

когато му се предадеш изцяло.

Страданието е лично измерение,

да си простиш и да започнеш отначало.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??