17.12.2022 г., 9:27 ч.

Страданието изисква самота 

  Поезия » Друга
246 0 1

Страданието изисква самота.

Егоистично те затваря в себе си - 

нехаеш как развива се света, 

но тежестта му цяла е на раменете ти.

Не търси лек, но носи облекчение,

когато му се предадеш изцяло.

Страданието е лично измерение,

да си простиш и да започнеш отначало.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??