7 dic 2013, 20:02

Страх 

  Poesía
326 0 1

До скоро аз бях куражлия,

от края ми не бе ме страх,

но днеска вече, аз не крия,

страхувам се, че остарях!

 

Сега  във тайните  заничам,

надзъртам в зеници и фас.

С надежда по шамани тичам...

Не съм готов за оня час!

 

За този свят сега ми пука...

Но с нервите не съм добре.

Страхувам се да сгазя лука,

страхът във  мене се дере!

 

Дали пък туй не е нормално!

Нормален ли е моят страх!

О, може би  звучи банално,

до тук как стигнах не разбрах!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??