9 feb 2007, 20:08

Страх 

  Poesía
697 0 2
Страх те е да ме докоснеш, защото знаеш, че след това няма да можеш да ме превъзмогнеш... А аз съм просто тук. И сега. Не смееш да ме погледнеш, но очите ти говорят вместо теб. Нима не знаеш, опита ти да ме избегнеш ме кара да си мисля, че си без късмет... Боиш се да прокараш пръсти бавно през моето бяло, усмихнато лице... Аз имам преднина, не сме наравно. Аз притежавам твоето сърце... Страх те е линията на приличието без задръжки да преминеш ти. А запознат ли си с правилата на обичането? (Мен пък...) Страх ме е да пусна в действие моите очи... (защото знам, че ще ме е страх от това да не би после аз да не мога да се спра...)

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??