12 nov 2004, 18:57

Страх от страх 

  Poesía
967 0 1

Никога преди,
не съм искал да бъда толкова честен.
Никога не съм се разкривал толкова,-
на никого!
Страхът на виждащия,
схващаш ли?
Страхът на копелетата,
на които са се случвали какви ли не гадости!!!
Страхът.
Който е прекрасно нещо,
особено ако не искаш да си гледаш
окървавена мутрата,
или да усещаш кръвта от сърцето си.
А днес го няма.
Страх ме е от това!
Искам си страха обратно,-
страх ме е да нямам страх!!!
А сега,
сега искам да съм толкова честен със теб.
Страх ме е от тези желания!

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хардстрахът е мощен двигател,когато умееш да го използваш по пренадзначение,което мисля,означава да го надмогваш.Двигател към усъвършенстване.
Propuestas
: ??:??