Страх от високо
С реверанс към
бащата на Финдли
Наистина ли го реши?
Ти знаеш – ù отвърнах.
Да скочиш утре с бънджи? Ти?
Ще скоча! - се озърнах.
Теб от високо те е страх...
За страх си е! – отвърнах.
Ще се откажеш сутринта.
Не, няма! – се обърнах.
Със плач нещата не вървят.
Не плача! (как го зърна?)
Със самолет нали летя?
Летях я, тъй се върнах!
Това ти стига засега.
Да, стига ми - отвърнах.
Крилете вече ти растат.
Растат ми – ù отвърнах.
И няма връщане назад.
Не, няма - я прегърнах.
© Нелиса Todos los derechos reservados
Поздрави, Нели!