18 апр. 2010 г., 15:04

Страх от високо 

  Поэзия » Другая
1149 0 22

 

 

Страх от високо

 

 

                             С реверанс към

                            бащата на Финдли

 

 

 

Наистина ли го реши?

Ти знаеш  – ù отвърнах.

Да скочиш утре с бънджи? Ти?

Ще скоча! - се озърнах.

Теб от високо те е страх...

За страх си е! – отвърнах.

Ще се откажеш сутринта.

Не, няма! – се обърнах.

Със плач нещата не вървят.

Не плача! (как го зърна?)

Със самолет нали летя?

Летях я, тъй се върнах!

Това ти стига засега.

Да, стига ми - отвърнах.

Крилете вече ти растат.

Растат ми – ù отвърнах.

И няма връщане назад.

Не, няма - я прегърнах.

 

 

© Нелиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??