24 feb 2007, 13:04

страхотен клас 

  Poesía
1076 0 7
Ние сме страхотен клас
няма други като нас
веселяци сме чудесни
уроците за нас са лесни
няма ние да се променяме
нито нрава да си сменяме!

© МАРИНА ДИМИТРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??