Feb 24, 2007, 1:04 PM

страхотен клас 

  Poetry
1077 0 7
Ние сме страхотен клас
няма други като нас
веселяци сме чудесни
уроците за нас са лесни
няма ние да се променяме
нито нрава да си сменяме!

© МАРИНА ДИМИТРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??