2 jun 2011, 20:59

Страхове 

  Poesía
879 0 2

Страхувам се от Утре...

от всички негови Зори и Залези,

в които Няма да си с Мен!

Страхувам се от Утрешния ден...

от Празнотата, със която ме Обгръща.

И чезна бавно в тишината...

витаеща около мен!

Страхувам се от Утре...

от погледите мъжки, впити в мен,

сред тях не виждам Твоите очи!

Не ми е нужен Никой друг...

от себе си не мога нищо да им дам.

Защото всичко мое...

В ТЕБ ПОТЪНА!!!

Сърцето ми Завинаги...

ПРИ ТЕБ ОСТАВА!!!

07.04.2011

Посветено на Пипчи!

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??