13 feb 2013, 14:57

Страхувам се 

  Poesía
607 0 8

 

Ти не познаваш цялата ми същност,

не съм ни силна, нито толкова добра.

Доста често се страхувам всъщност,

(но кой нормален би признал това)?!

 

И все намирам сили, за да се усмихна,

но само аз си зная как е вътре в мен.

Казвам, че съм смела (не е истина...),

виж го в погледа ми леко навлажнен.

 

Виж очите… Те не се преструват,

а после ме осъждай, колкото си щеш.

Макар привидно силна, се страхувам,

но ти си твърде сляп... да разбереш.






© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??