4 feb 2005, 10:07

Страхът дълбае 

  Poesía
845 0 0
Изплашена до смърт...
Страхът дълбае
пробойни рани
по изнурено съзнание.
И пир на вещици
и прилепи кръжат
пробудени от някой,
заблудил се светъл лъч.
Времето се спъхва
безнаказано...
Проядени отломки
от кораба разбил се
във скалите
ще се запилеят
в търсене на остров нов
с надежда за спасение.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??