4.02.2005 г., 10:07 ч.

Страхът дълбае 

  Поезия
904 0 0
Изплашена до смърт...
Страхът дълбае
пробойни рани
по изнурено съзнание.
И пир на вещици
и прилепи кръжат
пробудени от някой,
заблудил се светъл лъч.
Времето се спъхва
безнаказано...
Проядени отломки
от кораба разбил се
във скалите
ще се запилеят
в търсене на остров нов
с надежда за спасение.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??